Inredningsteknik : 1/12Nästa

Inredningsteknik

När du vandrar genom vår utställning på Tropicarium så ser du naturtrogna biotopmiljöer. Detta arbete har utförts av oss själva, och är ett resultat av våra kunskaper om djurhållning, och studieresor vi gjort.

Vi har under ett flertal år bidragit med råd och varit konsulter åt djurparker, akvarier och hotell, både i Sverige och utomlands, i frågor som rör djuranläggningar och byggnation av terrarier och akvarier. Vi har haft regelbunden produktion och försäljning av konstgjorda klippor och koraller, vilka vi levererat mot beställning.

Som experter på djuranläggningar, och teknisk utrustning för skötsel av stora akvarier och terrarier har vi också i flera länder byggt hela anläggningar på plats.

Du är välkommen att kontakta oss, om du har behov av konsultation eller produktion av något som rör konstgjorda naturmiljöer i djuranläggningar.

Konstgjorda naturmiljöer


Historia
Läs om hur konstgjorda naturmiljöer har utvecklats sedan 1800-talet
Vad vi har gjort

Vi har 25 års erfarenhet av tillverkningar av inredningsdetaljer i terrarier och akvarier. Läs om vad vi utfört fram till nu.
Teknik och funktion
Hur filosofi, målsättning och teknik bildar en funktionell anläggning.Större djuranläggningar
Presentation av lite större projekt
Terrarier
Hur vi inreder biotopterrarier
Akvarier
Akvarier och teknik och filtersystem
Berg, stenar och klippor
Läs om konstjorda bergarter i olika former, viktiga vid inredningen. Vi levererar berg efter beställning
Konstgjorda träd och växter
Att göra konstgjorda träd som skall se levande ut är en utmaning. Vi gör alltifrån kapokträd i regnskog till till svenska tallar, bambu och lianer.
Koraller och rev
Våra koraller i regnbågens färger
Följ Gröna Kusten